Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Ny mask attackerar Skype » Kryptoblog

Ny mask attackerar Skype

December 20th, 2006 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Symantec har postat en rapport om en ny mask som attackerar via Skype. Den här masken försöker infektera din dator genom att få dig som användre att installera ett nytt program i Skype:

Den här masken är just nu inget större hot. Den ändrar inte i registryt, utan är snarare ett bevis för att det går att sprida kod genom Skype. Men Symantecs rekommendation är dock väl värd att läsa och följa:

Skype users should be aware of this new threat and should not click any suspicious links from other Skype users, even if the message is from a known contact. Currently, the link the worm sends is inaccessible, but that may change at any time.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.