Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
IDG startar ny webbplats om säkerhet » Kryptoblog

IDG startar ny webbplats om säkerhet

November 23rd, 2006 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

IDG ökar bevakningen på säkerhet och lanserar bland annat en ny tidning kallad CSO. IDG har även startat en ny webbplats om säkerhet. Säkerhetscentret.se (dock funkar inte webbadressen säkerhetscentret.se) är om man skall tro webbplatsen Sveriges ledande sajt om säkerhet. Ansvarig för webbplatsen är Tomas Gilså som i en intervju (på IDG) berättar mer om syftet med webbplatsen:

- Vi kommer bara ut fyra gånger per år med tidningen medan Säkerhetscentret.se kommer vara mer nyhetsdrivet. Vi ser det som en bra synergi att de står för nyhetsflödet och den tekniska biten medan vi står mer för reportage, erfarenheter och fördjupning, så vi kompletterar varandra. Man ska bara behöva söka sig till en säkerhetssajt.

Som säkerhetsnörd tycker jag naturligtvis att det är bra att media ökar bevakningen av området. Det jag funderar på är vad som kommer att hända med IDG-bloggen Säkerhet och Sekretess bloggar.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.