Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Flygsäkerhet och ordbehandling » Kryptoblog

Flygsäkerhet och ordbehandling

November 23rd, 2006 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

(Nej, detta är inte speciellt seriöst – men jag tyckte det var roligt och det har varit väldigt mycket text…) Trots alla märkliga regler och rutiner som passagerare blir satta att följa hoppas jag att detta är ett högst fiktivt problem:

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

1 comment

  1. Peter says:

    😀 för övrigt vill jag bara säga att du har en intressant blogg som jag hittade idag, men jag kommer tillbaka!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.