Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Process Monitor – nytt säkerhetsverktyg från Microsoft » Kryptoblog

Process Monitor – nytt säkerhetsverktyg från Microsoft

November 22nd, 2006 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Microsoft har släppt ett gratis säkerhetsverktyg kallat Process Monitor. Verktyget bygger på verktyg från Sysinternals som Microsoft förvärvade vid köpet av Winternals Software tidigare i år.  Så här sammanfattar Microsoft vad Process Monitor är:

Process Monitor is an advanced monitoring tool for Windows that shows real-time file system, Registry and process/thread activity. It combines the features of two legacy Sysinternals utilities, Filemon and Regmon, and adds an extensive list of enhancements including rich and non-destructive filtering, comprehensive event properties such session IDs and user names, reliable process information, full thread stacks with integrated symbol support for each operation, simultaneous logging to a file, and much more.

Filemon och Regmon är kanonbra verktyg skapade av Mark Russinovich. Om Process Monitor är av samma kvalitet som de verktygen kan det därför vara ett bra verktyg att lägga till sin verktygslåda. Heja Microsoft!

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.