Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Vill du ha ett bra aktietips? » Kryptoblog

Vill du ha ett bra aktietips?

November 15th, 2006 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

... Då har jag ett här för dig: Strunta i aktietips du får från okända i mail. Aktie-SPAM har blivit väldigt vanligt. Oftast riktar dom sig mot aktiemarknader i USA. Det intressanta är dock huruvida tipsen är bra eller inte. Det finns en webbplats som håller koll på hur bra tipsen är.

Genom att investera ett fiktiv summa i alla aktietips som kommer i SPAM och sedan följa börskursen kontrolleras hur bra tipsen egentligen är. Det ser inte så bra ut. Sett över alla aktietips är status i dag:Total Cash Outlay: $70,987.00
Total Current Value: $15,021.70
Net Profit: - ($55,965.30)


Men scrolla även ner på sidan och kolla dom enskilda aktierna. Det är många olika aktier inom ett otal olika branscher. Men ett har dom uppenbarligen gemensamt. Dom minskar i värde.

Tro inte på dessa aktietips. Det handlar inte om välgörenhet, utan ett sätt för att få folk att köpa övervärderade aktier. Ofta följer det även med elak kod i dessa spam-mail. Så strunta i löftena om snabb rikedom, chans att få råd till en Dodge Viper (vad man nu skall med en sådan till) och behandla dessa mail på samma sätt som annan spam: Kasta dom direkt.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.