Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Security Monkey – En podcast till om IT-säkerhet » Kryptoblog

Security Monkey – En podcast till om IT-säkerhet

October 31st, 2006 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Jag har tidigare bloggat om The Silverbullet, Gary McGraws podcast om IT-säkerhet. Nu har jag hittat en intressant podcast om IT-säkerhet till.

Security Monkey är en podcast om säkerhetsanalys och forensisk analys. Det finns i dag 15 avsnitt som bland annat tar upp avlyssning av VoIP-trafik, analys av DDoS-attacker och mycket mer. Är du intresserad av utredning av IT-brott är detta nog en podcast värd att prenumerera på och ha i lurarna på bussen.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.