Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
NordSec 2006 » Kryptoblog

NordSec 2006

October 1st, 2006 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Konferensen NordSec 2006 går av stapeln 19-20 Oktober i Linköping. På konferensen kommer artiklar om en mängd olika IT-säkerhetsrelaterade saker att avhandlas – från effektiva multiplikationer till hur man ställer in system för intrångsdetektering. För mer information, anmälan m.m. se den officiella webbplatsen för konferensen.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.