Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Security Engineering – nu fri för nedladdning » Kryptoblog

Security Engineering Рnu fri f̦r nedladdning

August 28th, 2006 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Ross Andersons bok Security Engineering, av många säkerhetsexperter ansedd som en av de bästa och viktigaste böckerna på många år, har nu gjorts fritt tillgänglig.

Boken är uppdelad med en PDF-fil för varje kapitel. Bara att tanka ner och läsa. För mer information om boken och för att ladda ner alla filer, se Ross Andersons sida. När du ändå är på gång att ladda ner bra saker att läsa kanske David MacKays bok om kodningsteori kan vara intressant att ladda hem den också.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.