Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
ACSC skall börja tillverka finlands biometriska pass » Kryptoblog

ACSC skall börja tillverka finlands biometriska pass

August 23rd, 2006 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Det svenska företaget ACSC - All Cards Service Center finska dotterbolag PA Segenmark skall enligt en artikel på Evertiq att börja tillverka dom nya finska biometriska passen. En ligt artikeln kommer passen att kosta 46 Euro och vara giltiga i fem år. Passen kommer från början bara att innehålla informatiom om ansiktsform, ej fingeravtryck.

ACSC hade jag aldrig hört talas om, men verkara vara ett stort företag på ID-kort, RFID-taggar m.m. Dom har flera olika typer av RDID-taggar för logistik, passersystem m.m. Taggarna finns i ett flertal olika typer av formfaktorer, exempelvis:

Dock förstår inte jag kopplingen mellan RFID och den här bilden på ACSC:s webbplats om RFID:

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.