Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
En RFID-sköld för plånboken » Kryptoblog

En RFID-sköld för plånboken

August 8th, 2006 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Även om du inte går omkring med en hatt i aluminiumfolie är du kanske (med rätta) lite fundersam på om du inte borde skydda ditt nya fina kreditkort som har stöd för kontaktlös avläsning – dvs RFID. Nu behöver du inte leta längre.

Franska ASK har tagit fram ett slags fodral för kort kallat PrivaC´ticket. Fodralet är utrustat med en antenn som ser till att fånga upp och absorbera alla försök att kommunicera med kortet inne i fodralet.

Effektivt? Ingen aning, risken är väl att den likt hatten mest är en tröst för själen. Vore spännande att se om fodralet (till skillnad från hatten) verkligen fungerar.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.