Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Bra sida om sidoattacker » Kryptoblog

Bra sida om sidoattacker

July 14th, 2006 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Här finns en ny sida som försöker samla information om sidoattacker.

Sidan tar upp alla möjliga typer av sidoattacker, inte bara tidsbaserade och effektbaserade, utan även Tempest/RÖS (Röjande Strålning), akustiska attacker(!) och mycket mer. Jag hade kanske inte klassat några av dessa som sidoattacker, men ok. Många intressanta länkar finns det där redan nu i alla fall.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.