Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Hallå i örat – Bluetooth hela tiden » Kryptoblog

Hallå i örat – Bluetooth hela tiden

June 27th, 2006 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Motorola har släppt ett nytt BT-headset. Vad är det för nytt med? Jo, det är inget headset:

Motorola H5 MINIBLUE, som det heter är en liten snäcka motsvarande en liten hörapparat. Snäckan placeras direkt i örat. Det riktigt intressanta är dock att mikrofonen inte sitter på utsidan, utan på insidan – den plockar upp signaler direkt genom hörselgången och genom kroppen. Därigenom går det bra att pratat i telefon i bullriga miljöer – eller om man så vill kommunicera utan att prata högt. Bra om man är säkerhetsmedveten…

... Samtidigt går man omkring med en BT-radio i örat, en radio som går att spåra. Mindre bra om man är säkerhetsmedveten. Smutt är den i alla fall.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Trackbacks /
Pingbacks

  1. acelebrityplasticsurgery.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.