Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Fullt piratkrig i Sverige » Kryptoblog

Fullt piratkrig i Sverige

May 31st, 2006 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Plötsligt verkar det ha brutit ut ett veritabelt krig om piratkopior i Sverige. Det började med att Jonas T berättade att Antipiratbyråns webbplats blivit hackad. Sidan har blivit utsatt för defacement med budskapet att det är märkligt att dela ut en film på DC++ straffvärdesmässigt är lika illa som narkotikabrott. Att döma av länkar kan det vara Arga unga hackare som utfört attacken, samma personer som anses vara ansvariga för de två tidigare attackerna.

Nu på kvällen kom nyheterna att tre personer har arresterats i samband med en större räd mot The Pirate Bay. Enligt en annan artikel på IDG var detta inte det enda under dagen.

Tyvärr verkar Polisen gått fram ganska grovt vid rassian och plockat med datorer som bara funnits i samma lokaler som de man varit ute efter. Resultatet är att en massa småföretag och föreningar blivit av med sina maskiner. Räkna med att det kommer att bli diskussioner om detta. Jag är dessutom beredd att sätta fem kronor på att IDGs diskussionsforum kommer att vara dränkt av upprörda inlägg i morgon. Många tillmälen mot Antipiratbyråns Pontén blir det…

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.