Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Detaljerad info om Västtrafiks nya biljettsystem » Kryptoblog

Detaljerad info om Västtrafiks nya biljettsystem

May 31st, 2006 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Jonas T berättade på lunchen att specifikationerna för Västtrafiks nya biljettsystem finns tillgängliga på nätet. Resekortsföreningen, där bland annat Västtrafik är medlemmar har en sida med kompletta specifikationer.

För den intresserade finns här en uppsjö information om säkerhetsmekanismerna som används. Bara när jag skummar ser jag att man använder MAC:ar, en CRC-8, krypton, att det finns fält för antal passagerare, typ av passagerare, etc. Antal pengar anges för övrigt med 24 bitar.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.