Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Nmap 4.00 släppt » Kryptoblog

Nmap 4.00 släppt

January 31st, 2006 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

I dag släppte Fyodor version 4.00 av scannerverktyget nmap. Den nya versionen innehåller en stor mängd nya funktioner, så istället för att räkna upp alla här kommer här länkar till information om den nya versionen samt länk till nedladdningssidan:

Vill man hålla fast vid 3.x-versionen av nmap så kom version 3.999 för två dagar sedan. Men jag kan inte se att det skulle finnas stora skäl att intebörja använda nmap 4.00.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.