Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Datalagringsdirektivet gick igenom » Kryptoblog

Datalagringsdirektivet gick igenom

December 14th, 2005 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Tyvärr röstade EU-parlamentet i dag för förslaget till direktiv om datalagring. Nu skall det förvandlas till lag i medlemsländerna. Blir det en borgelig regering när detta skall ske får man hoppas att Moderaterna och Centern tillsammans kan se till att förslaget får iaf någon koppling till verkligheten. Men blir det socialdemokraterna kan Sveriges version bli riktigt hemsk.

Ingen bra dag för demokrati, mänskliga rättigheter och demokrati det här.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.