Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Presentationer från NISTs workshop » Kryptoblog

Presentationer från NISTs workshop

November 2nd, 2005 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Nu finns presentationsmaterial m.m från NISTs workshop om envägsuntioner tillgängliga på nätet.

Det finns många spännande artiklar om bland annat nya analyser av SHA-familjen och nya designmetoder och designregler för hashfunktioner. På workshopen presenterades även tre nya hashfunktioner: FORK-256, DHA-256 och VSH. Jag har inte hunnit kolla på dessa artiklar själv ännu. VSH hävdas iaf vara provable collision resistant.

En liten detalj jag noterar är att i programmet står att Niels Ferguson representerar Microsoft.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.