Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Informationssäkerhetsdagen 2005 » Kryptoblog

Informationssäkerhetsdagen 2005

October 14th, 2005 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Institutionen för informationsteknologi vid Karlstads universitet i samarbete med SIG Security anordnar konferensen Informationssäkerhetsdagen 2005. Konferens vänder sig till både akademiker och IT-säkerhetsansvariga inom näringslivet, och syftet med konferensen är att diskutera säkerhetsfrågor och att utifrån olika perspektiv finna kontaktpunkter för gemensamt arbete mot goda säkerhetslösningar.

Årets konferens skall enligt informationen handla om säkerhetsmätning/validering.

Förra årets konferens handlade om mobil säkerhet, och att döma av presentationerna från 2004 fanns det en hel del intressant att lyssna till och diskutera.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.