Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Nytt nummer av IEEE Cipher » Kryptoblog

Nytt nummer av IEEE Cipher

September 24th, 2005 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Ett nytt nummer av nyhetsbrevet IEEE Cipher har släppts. Detta nummer (nummer 68) innehåller några bra recensioner av nya böcker om rootkits och monitorering m.m. Vidare finns det en rapport från SOUPS - Symposium on Usable Privacy and Security.

IEEE Cipher är ett nyhetsbrev från IEEE Computer Society’s Technical Committee on Security and Privacy. Nyhetsbrevet är väsentligen riktat till forskarsamfundet. Är du nyfiken på vad som händer på forskarfronten inom krypto, vilka konferenser, jobb etc som är aktuella är IEEE Cipher väl värd att prenumerera på. Det kommer inte speciellt många nummer per år så du riskerar knappast att dränkas av mail.

Här finns nummer 68 av IEEE Cipher.

Här kan du prenumerera på IEEE Cipher.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.