Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Säkra MacOS X Tiger » Kryptoblog

Säkra MacOS X Tiger

September 11th, 2005 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Corsaire har publicerat en gedigen rapport om hur man säkrar upp MacOS X Tiger.

Rapporten går igenom de olika säkerhetsfunktionerna som finns i MacOS X, exempelvis FileVault, och visar hur man sätter upp och använder funktionerna. Vidare finns det en hel del tips och råd om hur du stänger av och låser in tjänster och funktioner som finns i OS:et som du inte behöver eller som riskerar att exponera din maskin i onödan.

För mig som nybliven Mac-ägare är detta nyttig läsning.

Rapporten Securing Mac OS X

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.